vineri, 27 martie 2009

LV7 GLOBAL NECC TELECOM /

Biroul virtual va permite sa : verificati sumele de incasat, reteaua personala, sa descarcati aplicatii utile pentru sesiunile de training organizate on-line de companie, sa va inregistrati la sesiunile noastre gratuite de training pentru parteneri, sa fiti la curent cu toate intalnirile si seminariile din tara, sa va inregistrati prospecti pe care ii invitati la intalnirile noastre si multe alte optiuni utile pentru a va coordona echipa si afacerea de oriunde ati fi in timp real.
Orice client/abonat beneficiaza si de un soft – telefon virtual, o clona a unui telefon ce poate fi utilizata de pe orice calculator ( desktop sau laptop).

Acest soft are doua linii, permite conferinta atat video chat si audio.
Principala caracteristica a LV7 este compensarea facturii proprii oricarui abonat.
De aici incepe afacerea – atat pentru simplul client cat si pentru partener. De aici vine si numele firmei LV7 – deoarece compensarea facturii se face pe 7 nivele de clienti recomandati.

Ce este de asemenea important: clientii au abonamente care sunt platite luna de luna, asa ca recomandarea se face o singura data iar beneficiile curg luna de luna atata timp cat respectivul client ramane in companie.

Compensarea facturii unui client se face aplicand procentele de 5% - nivelul 1 si 7 de clienti recomandati, 3% - nivelul 2 si 6 de clienti recomandati si 1% - nivelele 3, 4 si 5 de clienti recomandati la TOTALUL FACTURILOR CLIENTILOR RECOMANDATI, nu doar la abonamente.
In cadrul LV7 sunt 2 categorii de abonati: abonatii CLIENT si abonatii PARTENER.
Diferenta dintre cele 2 categorii este ca PARTENERUL LV7 incaseaza comisioane lunare sub forma de venit rezidual si poate beneficia de programele de bonus puse la dispozitie de companie daca indeplineste conditiile de calificare.

In cadrul parteneriatului cu LV7 se ofera 2 optiuni principale:
1. BASIC PARTNER – persoana care decide sa acceseze acest pachet oferit de companie nu are nici un fel de cost suplimentar fata de abonatul CLIENT, insa primeste un pachet de unelte care sa ii sprijine dezvoltarea afacerii proprii
2. MASTER PARTNER – aceasta optiune a fost creata pentru intreprinzatorii care pornesc din start cu scopul de a dezvolta o retea globala. Acest pachet are un cost de 497€+TVA. In acest pachet sunt incluse unelte de dezvoltare suplimentare, utile pentru piata globala si de asemenea, 3 programe in exclusivitate financiare pentru a sprijini atat dezvoltarea globala a afacerii cat si dezvoltarea financiara mai rapida a Partenerului Master.

Pentru mai multe informatii: http://www.lv7-global.blogspot.com/

Este important de stiut ca in cadrul LV7 nu exista o conditie de timp pentru a crea primul nivel de clienti recomandati sau al doilea, viteza de recomandare tine strict de interesul partenerului de a-si genera un venit cat mai mare cat mai repede.
FOARTE IMPORTANT : aceste venituri sunt lunare, luna de luna incasati un venit deoarece ati recomandat o data. Suna bine ?

Dar programul PARTENERILOR LV7 cuprinde o regula simpla : cu cat aduceti mai multi parteneri si/sau clienti in prima dvs line de persoane recomandate cu atat mai repede creste venitul dvs in adancime, pe cele 7 nivele.
Efortul dvs de a va dezvolta propria companie de telecomunicatii este rasplatit nu doar financiar ci si cu un plan de cariera.

In momentul in care aveti 49 de clienti/parteneri personal recomandati in prima linie dvs deveniti PRESEDINTE – presedintele propriei companii de telecomunicatii.
La 70 de clienti/parteneri recomandati personal in prima linie mentinuti timp de 1 an deveniti PARTENER ABSOLVIT – de la acest moment nu veti mai avea de indeplinit conditii pentru a vi se perpetua veniturile pe viata.
Aceste categorii de venituri si beneficii sunt disponibile tuturor categoriilor de parteneri LV7.
Programul MASTER PARTNER cuprinde optiuni financiare suplimentare pe care le vom detalia: PROGRAMUL “BONIFICATIE RAPIDA” sau “QUICK CASH”



Related Articles by Categories


Grab this Widget ~ Blogger Accessories