vineri, 27 martie 2009

LV7 GLOBAL NECC TELECOM //

Dvs suntei MASTER PARTNER si inscrieti in prima dvs linie un coechipier tot MASTER PARTNER. Imediat ce partenerul dvs MASTER va inscrie primii sai 2 clienti in sistem dvs veti incasa 100€, aceasta suma daca dvs sunteti la nivelul SPONSOR – adica aveti 7 clienti/parteneri in prima linie de recomandari, caci daca aveti 14 – adica nivelul de Lider de echipa – in aceleasi conditii veti primi 150€, daca nivelul dvs este de SUPERVIZOR – adica aveti 21 de persoane recomandate in prima linie, recompensa va fi de 190€ …si tot asa pana la nivelul de PRESEDINTE, unde recompensa ajunge la 260€.

Acest venit este un venit anual care se plateste la aniversarea intrarii in sistem a partenerului dvs Master.
Pentru a intelege mai bine conceptul programului QUICK CASH avem o imagine sugestiva care ne va ajuta sa retinem conditiile :
1. Dvs sunteti MASTER PARTNER
2. Dvs ati atins nivelul de SPONSOR cel putin
3. Unul dintre partenerii dvs si-a achizitionat pachetul MASTER
4. Partenerul dvs MASTER a adus primii sai 2 clienti
5. Dvs sunteti platit cu sume cuprinse intre 100€ si 260€ pentru “activarea” acestui partener MASTER
( Activarea unui client/partener inseamna in LV7 ca acel partener sau client are cel putin 2 clienti/parteneri recomandati personal.)

Programul de venituri pentru MASTER PARTNER nu se opreste aici, el continua cu :
“BONUSUL DE PERFORMANTA” sau “POWER BONUS”
Daca dvs, in primele 90 de zile de la inscriere si apoi din 60 in 60 de zile aveti performanta sa va aduceti in echipa, in prima linie 7 MASTER PARTNER-I atunci, in afara incasarilor din QUICK CASH ( intre 100€ si 260€ in functie de nivelul pe care il aveti la acel moment) veti mai primi si un premiu de 1000€.

In cazul in care dvs aveti un nivel superior si intre dvs si coechipierii dvs cu nivel inferior de cariera sunt paliere neocupate dvs va revine intreaga diferenta in cadrul programului QUICK CASH dintre nivelul partenerului dvs si nivelul dvs.
Pana la nivelul de VICEPRESEDINTE beneficiati de diferenta de nivel intre dvs si partenerii cu nivel inferior, la nivelul de PRESEDINTE dvs veti primi 10€ pentru orice MASTER PARTNER din reteaua dvs, pe adancime nelimitata, indiferent de tara sau continentul unde se afla acest partener.
Structura venitului din programul QUICK CASH este diferita de cea a celorlalte programe financiare.

ATENTIE : acesta este un venit annual care se plateste aferent aniversarii intrarii in sistem a partenerilor dvs MASTER.
Este important de stiut ca toti partenerii dvs care dezvolta in mod activ acest proiect vor intra in acest program.

Care este explicatia?
Dupa cum ati vazut in explicatiile anterioare la BASIC PARTNER – beneficiaza de piata principala gratuita timp de 12 luni. Dupa trecerea celor 12 luni si pentru piete secundare partenerul basic va plati o taxa de utilizare a pietei respective, doar daca genereaza venituri, de 25€. Aceasta suma reprezinta 25 puncte in programul QUICK CASH, astfel ca mai devreme sau mai tarziu ( maxim 32 luni pentru un partener care lucreaza pe o singura piata ), se vor aduna 497 puncte si acest partener va intra, alaturi de dvs in programul Quick Cash. Atat dvs cat si partenerul dvs veti beneficia de veniturile din acest program.
In cadrul programelor propuse de LV7 avem doua variante :
• varianta dedicata celor care doresc sa dezvolte acest proiect part-time – cu toate beneficiile descrise anterior, in plus, compania noastra pune la dispozitie partenerilor liste cu potentiali clienti, etnici romani, din alte tari, in acest moment se lucreaza pe SUA. Astfel ca dvs puteti avea atat clienti/parteneri din Romania cat si din SUA. Costul convorbirilor cu SUA este suportat de LV7, training-ul este gratuit, iar in viitor se va lucra si pe alte piete ca Australia si Canada.
• Varianta dedicata celor care doresc sa se implice full-time si LV7 considera ca acestia au nevoie de un venit imediat care sa inlocuiasca in mod substantial un venit obtinut la un loc de munca obisnuit. Pentru acestia s-au construit doua programe suplimentare : BONUS DE ACHIZITIE CLIENTI si INTALNIRILE DE SUFRAGERIE.

Pentru a intra in programul “Corporate” – l-am numit noi, partenerul care doreste sa lucreze full time trebuie sa treaca printr-un training special. In urma acestui training va primi licentierea ca “BASIC TRAINING PARTNER” sau “MASTER TRAINING PARTNER”. Pentru licentierea in acest program se va achita o suma de 100€.
Acest partener va primi dreptul de a incasa 5€ sau 10€ pentru fiecare persoana intrata in afacerea sa in timpul unei luni calendaristice, pe 7 nivele de adancime si dreptul de a acorda gratuitati – abonamente nelimitate TelGen Europa in valoare de 50€ si TelGen Romania in valoare de 15€ .
MASTER TRAINING PARTNER au in plus dreptul de a candida pentru pozitia de MANAGER REGIONAL – unde se primeste o finantare de 500€ pentru fiecare oras in care isi desfasoara activitatea si unde indeplineste target-ul ( atentie, nu este o pozitie cumparata, va fi primita de cel mai bun), sau poate candida pentru pozitia de NATIONAL MANAGER – unde finantarea este de 2400€ daca se indeplineste target-ul in zona sa de activitate. Aceste candidaturi se demonstreaza si tin de rezultate.
Numirea Managerilor Regionali si Nationali se face de catre Directorii Nationali existenti. Simulari ale veniturilor in cadrul programului “BONUS DE ACHIZITIE CLIENTI” avem in imaginile urmatoare:
Programul “Prezentare la domiciliu” sau cum mai este numit “Prezentare de sufragerie” este o unealta creata pentru a atrage cat mai multi clienti in afacerea dvs.
Odata ce oferiti un cadou gazdei unei prezentari si mai oferiti si cadouri invitatilor sai este posibil ca marea majoritate a partenerilor dvs noi si a clientilor dvs sa doreasca sa organizeze la ei acasa, sau la birou mici intalniri unde dvs sa expuneti conceptul LV7.
Cadourile sunt disponibile in zilele de VINERI, SAMBATA si DUMINICA.
Va este clar ca pentru toate persoanele care se vor inscrie in afacerea dvs ( mai putin persoanele juridice) veti primi “Bonus de achizitie clienti” de 5€ sau 10€, in functie de cati clienti/parteneri noi aveti personal recomandati in luna respectiva.
Pozitia in structura nu se pierde! – In cazul in care din prima dvs linie pierdeti un client nu pierdeti si comisionul aferent. Veti primi de la LV7 un mail de instiintare si o perioada de gratie de 30 de zile pentru refacerea structurii.
Clientii LV7 nu sunt obligati prin contract sa ramana clienti 12 sau 24 luni, ei pot renunta oricand fara costuri ( penalizari) ! – aceasta clauza a desfasurarii activitatii LV7 spune foarte multe despre nivelul de implicare al companiei in a asigura clientilor motive sa ramana clienti.
Dupa cum ati observat, pe parcursul studierii acestui material, potentialul este spectaculos dar pentru venituri mari imediate necesita implicare pe masura.
Ca activitate este mai mult decat simplu: invatam despre ce este vorba, transmitem mai departe si creste reteaua.
Promisiunea LV7 catre dvs este ca veti fi platiti conform acestui program, promisiunea dvs catre dvs ... nu stim care va fi.
Noi toti cei implicati pana la acest moment va dorim SUCCES.
Pentru informatii suplimentare va rog sa nu ezitati sa ma contactati.
Cu sinceritate,
Valeria Badiu
Pentru inrolare in echipa noastra: http://www.lv7-global.blogspot.com/



Related Articles by Categories


Grab this Widget ~ Blogger Accessories