vineri, 27 martie 2009

LV7 GLOBAL NECC TELECOM

LV7 este LV7 Global Marketing LLC – companie cu sediul in SUA ce isi porneste expansiunea globala din ROMANIA.

LV7 este companie de marketing in domeniul telecomunicatiilor.
In acest moment, pentru Europa reprezentam compania NECC TELECOM.
Oferta noastra cuprinde atat un program adresat clientilor – cu beneficii majore pentru acestia ( atat persoane fizice cat si persoane juridice ) cat si propunerea unui parteneriat pentru persoane fizice dornice sa isi cladeasca propria companie de telecomunicatii.

Momentul in care ne aflam este potrivit persoanelor ambitioase si intreprinzatoare, deoarece focalizarea noastra este in principal pe construirea echipei de lucru si apoi pe clienti.

Scopul acestei prezentari nu este sa va convinga sa va mai achizitionati un abonament la o companie de telefonie ci sa va alaturati echipei noastre.
Industria telecomunicatiilor este in continua expansiune si nu este afectata de fluctuatiile economice globale, dimpotriva, devine din ce in ce mai puternica.
Ganditi-va daca acum 15 ani compania Conex v-ar fi invitat intr-un parteneriat similar cu ce veti vedea in continuare, cum ar fi fost viata dvs acum?

Denumirea NECC TELECOM vine de la National Ethnic Communication Center .
In 2002, NECC Telecom si-a inceput activitatea oferind in principal solutii pentru convorbiri de lunga distanta emigrantilor atat romani cat si de alte nationalitati din SUA, Canada si Australia.

Fondatorul atat al NECC Telecom cat si al LV7 Global Marketing este Domnul Daniel Popa.
Domnia sa doreste sa ofere poporului sau oportunitatea pe care si el a primit-o, aceea de a lucra in domeniul telecomunicatiilor si de a –si cladi independenta financiara.
Domnul Daniel Popa a plecat din Romania la 17 ani si face parte dintr-o familie modesta.

La fel ca si dvs acum, a primit informatii cu privire la o oportunitate similara in SUA si si-a construit prima afacere de telecomunicatii, apoi si-a extins afacerile si si-a infiintat propria companie de telecomunicatii, apoi alte companii, in acelasi domeniu, domenii conexe cat si domenii care nu au legatura cu industria telecomunicatiilor.

In acest moment, din grupul de companii fondate si coordonate de dl.Popa fac parte un numar de 13 firme intre care : LV7 Global Marketing, Necc Telecom, Pulse Telecom, VoloCall, MGM Consulting Group si altele.
Domnul Popa ne-a marturisit ca primul sau milion de dolari l-a facut pornind de la cei 20.000 de dolari pe care ii primea comision lunar – dupa 9 luni de activitate.

Ne-a povestit ca atat de usor poti face avere cand te bazezi pe un venit lunar sigur … poti sa iti faci planuri pe termen scurt, mediu si lung si in plus, orice bancher te sustine cand venitul tau este cert.
Dar aceasta este istorie deja iar domnia sa doreste sa gaseasca cat mai multi romani care sa ii urmeze exemplul si pe care sa ii sprijine in acest proces de cladire a independentei financiare proprii.

Harta prezentei proiectului LV7 in lume:
In acest moment puteti avea clienti directi in urmatoarele tari:
USA, Romania, Italia, Spania, Franta, Germania, Polonia, Marea Britanie.
Pana la finele semestrului 1 al anului 2009 vor mai fi deschise 11 tari din Europa si 1 tara din Asia.
Iar in al 2-lea semestru al anului curent veti avea acces la inca 10 trai din Europa, Asia si America de Sud.

Fiind companie globala principala caracteristica a ofertei noastre este convorbirea gratuita nelimitata oriunde LV7 exista, fara a tine cont de teritoriu, tara, continent.

In total, veti putea avea clienti si parteneri in 31 de tari, practic veti putea genera venituri pentru dvs de oriunde din aceste tari sau chiar din toate.
Pentru inrolare in echipa noastra: www.lv7-global.blogspot.com
Oferta noastra in acest moment este telefonia VoIP.

Telefonia VoIP este un serviciu care necesita prezenta internetului dar ofera si avantaje absolut spectaculoase in acest mileniu 3 cand avem nevoie de mobilitate.
Telefonia VoIP este acea “telefonie fara domiciliu” deoarece echipamentele pot fi utilizate absolut oriunde exista internet.

Sa presupunem ca sunteti in aeroport undeva in lume si doriti sa generati convorbiri, aveti laptop la dvs iar in locatia respectiva exista internet. Puteti apela orice persoana oriunde in lume si puteti fi apelat de oricine va cunoaste numarul de telefon.

Sunteti in vacanta, oriunde in lume, luati dispozitivul special sau laptopul, il conectati la internet si GATA – telefonul personal este cu dvs si puteti tine legatura cu toata lumea ca si cum ati fi acasa.

O firma, isi muta sediul dintr-o locatie in alta … la noua locatie timpul afectat reconectarii telefonului si punerii acestuia in functiune dureaza cat se pune cablul de internet in dispozitiv in mufa speciala tip internet.

In plus serviciile noastre permit apeluri voce, fax si video fara costuri suplimentare, conferinta in lant cu un numar nelimitat de persoane, voice mail si multe alte optiuni necesare in piata mileniului 3 dar care la companiile nationale nu pot fi disponibile datorita costurilor ridicate iar la noi sunt gratuite.

In momentul in care o persoana fizica se decide sa devina client sau partener iar o persoana juridica se decide sa devina client primeste fara costuri urmatoarele unelte:
1. pagina personala ( in partea stanga a imaginii - aici sunt expuse conceptele sistemului nostru in toate limbile, astfel ca se poate utiliza in orice tara din orice tara pentru achizitia de noi parteneri si/sau clienti
2. pagina personala - magazin on-line pentru vanzarea de abonamente cu oferte specifice pentru fiecare tara in care exista LV7. Aici este important sa stiti ca ofertele difera de la tara la tara, in functie de specificul pietei locale ca pret, avantajele insa, sunt aceleasi in toata reteaua globala.
3. “Back Office” sau “Birou Virtual” – ( partea dreapta a imaginii, sus) – aplicatie in cadrul portalului dvs cu numele de utilizator si parola pe care dvs insiva vi le stabiliti la inscriere.



Related Articles by Categories


Grab this Widget ~ Blogger Accessories